Aangekomen!
Door: Nienke
Blijf op de hoogte en volg Nienke
01 Februari 2005 | Australië, Sydney
Hier is hij dan... het allereerste bericht uit Australie! Gisteren zijn we aangekomen na een super lange vlucht. Zondag ochtend namen we om 7.oo uur afscheid van alle lieve mensen die ons op Schiphol kwamen uitzwaaien. Op Schiphol hadden we onze eerste bloedstollende ervaring: Jelle was namelijk zo slim om zijn ticket op de lopende band (aan het einde) te laten vallen. Mijn reactie was goh wat erg! en verder dacht niemnad er aan om dat briefje evn heeel snel op te pakken haha maar gelukkig reageerde Denise iets directer door als een gek dat ticket op te rapen, net op tijd haha!
Maar goed, eerst gingen we naar Wenen met een vliegtuig dat meer op een tram leek. Zo klein echt zo'n wiebelding!!!! Maar gelukkig is dat vliegtuigje er wel in geslaagd om ons veilig in Wenen af te zetten.
In Wenen aangekomen (sneeuw) gingen we via Kuala Lumpur naar Sydney. Deze tussenstop was nieuw voor ons, maar goed altijd leuk dachten we, weer een stempel in je paspoort...Toen we bij Kuala Lumpur landden, werd ons even tussen neus en lippen door verteld hier de doodstraf op drugssmokkel staat... Nou na 18 uur vliegen en niet mer op je handbagage gelet te hebben, brak het zweet ons toch even uit! Fijn, we voelden ik ons behoorlijk welkom. We werden (met kloppende hartjes) eerst even goed gefoullieerd (maar dan ook echt heeel goed) door een of andere fatima onder toeziend oog van militaire mannetjes en konden daarna gelukkig weer het vliegtuig in! Heel stom, maar we waren allemaal erg blij toen we dat gekke land weer verlieten! We gingen nu echt naar Sydney Jooeehoee (nog maar 8 uur vliegen haha). Natuurlijk waren we super blij dat we na 24 uur vliegen (nltijd 8.00 en lokale tijd 18.00) er eindelijk waren! En wat een weer mensen, korte broeken slippers en zelfs palmbomen waren de eerste dingen die ik zag geweldig toch?! Het is hier zo'n 30 graden, heerlijk...
Op het vliegveld heb ik gelijk een sim-kaart gekocht voor mijn telefoon zodat jullie me kunnen sms en en bellen (want jullie missen me natuurlijk nu al ;) ). Het nummer zal ik eerdaags wel op de site zetten.
Daarna zijn we met onze honderden kilo's bagage (we hebben natuurlijk veel te veel meegenomen) naar een hostel gebracht. Erg leuk hostel waar we met z'n vieren op een kamer zitten, super.
Vandaag zijn we belachelijk vroeg wakker geworden en zijn we gelijk maar even wat sightseeing gaan doen. Ook zijn we nu allemaal dingen aan het regelen. We moeten nog een kamer zoeken..best eng in mijn goedste engels! Maar daar gaan we straks even naar kijken. Daarna waarschijnlijk nog naar het strand (je moet toch wat) want we zijn hier nog opvallend wit. Dus zoals jullie horen, heb ik hier helemaal geen vervelend leven hoor! Ik hou jullie op de hoogte en bedankt voor jullie berichtjes erg leuk allemaal!
Liefs Nien
01 Februari 2005 - 09:16
Manja:
Heeeeeeee Nien!
Spannend verhaaltje alweer, eerst die ticket en daarna in kuala lumpur :s Geniet van het strand, want hier viel het vooral gister met bakken uit de hemel. Ik had alweer een natte broek na het fietsen.....
xxx man -
01 Februari 2005 - 09:46
Linsey:
He nien,
Jeetje man, wat een reis hahah! wel lekker zeg, gewoon in je korte broek lopen, strand, palmbomen, IK WIL OOK!!!! Geniet er maar lekker van hoor. Hier is het idd helemaal niks!
Liefs Linsey -
01 Februari 2005 - 10:01
Ivar:
ja maar dat is lekker nien! komt er dus eigenlijk op neer dat je mij hier in de regen, kopu en de wind hebt achtergelaten terwijl jij lekker in je korte broek loopt? goed gepland, voor jou dan... xx je broer.. -
01 Februari 2005 - 10:18
Dewi:
Heey Nien, Echt super dat je het nu al zo naar je zin heb!! Geniet van de zon en van het strand.. en geniet ook een beetje voor mij terwijl ik hier in de regen rondloop! Heel veel plezier nog en succes met het zoeken naar een kamer!!xxx Dewi -
01 Februari 2005 - 12:58
Annage:
Heee nienepien!! Heeel nice dat je t meteen naar je zin hebt..!! lekker naar t strand...tssss..haha nou geniet maar!! XXX -
01 Februari 2005 - 16:09
Esther (pabo):
Ik zou me maar goed insmeren als ik jou was... je verbrand daar levend! (grrr... of lijken jullie al een beetje op kreeften?? )
have fun in the sun!
x -
01 Februari 2005 - 16:19
Priscilla:
Ha die Nien,
Leuk die verhalen, 3 x hetzelfde en toch bij ieder van jullie weer net wat anders. Alles samen een super gedetailleerd verslag van jullie grote avontuur!
Groetjes en liefs, Priscilla -
02 Februari 2005 - 04:44
Edwin:
Hoi Nien,
Goed te lezen dat je goed aangekomen bent! Geniet van alles daar en ik wacht op je volgende berichtje! Enjoy your stay!!! -
02 Februari 2005 - 11:40
Tess:
He Nien!
Gaaf zo'n website waar je al je avonturen op kwijt kunt! Super leuk om te lezen wat je allemaal meemaakt! Ben benieuwd naar de foto's! Veel plezier! kus Tess -
02 Februari 2005 - 12:13
Helga:
Hallo Nienke,
Na deze spannende en lange reis begrijp ik dat je het best naar je zin hebt. Ik ben vooral jaloers op die zon en dat strand.
Geniet ervan!!
Geniet ervan!!
Kusjes Helga en natuurlijk ook van André en Sarah -
02 Februari 2005 - 17:46
Ard & Marja:
Leuk Nienke dat je al zo snel iets hebt geschreven. We kunnen zo echt met je meeleven. Veel plezier en tot gauw Marja -
02 Februari 2005 - 20:46
Ivar:
hi nien, het is nu 22.30uur.. en jij wordt miss net wakker..HEERLIJK!lekker banjeren tussen al die vrolijke luitjes daar!ik vond het leuk om je weer te horen vanmorgen!carnaval zit eraan te komen..(damn) ben tot t besef gekomen hoe stom t is om NUCHTER carnaval te vieren, laat staan de polonaise lopen..doe even wat research voor mij wat voor feestdagen ze daar hebben..miss vier ik die dan..haha verder is alles hier top! we hebben school, training en rotweer..lekker hoor in nederland!GENIET er maar van, overdosis kan geen kwaad dus niet MET MATE..with love, your bro' -
03 Februari 2005 - 14:59
Lique&inge:
Ola!!!!
*jaloers!!* lekker joh..30 graden..zouden wij ook heel erg vinden hoor..NOT! Hebben begrepen dat jullie ondertussen een kamer hebben gevonden?? Is dat ook weer opgelost..kunnen jullie nu weer verder met ehh....tsja..bruin worden dan maar he!! Keep in touch!
Groetjes! -
04 Februari 2005 - 00:17
Denise**:
hi mate!
Ik zeg NO WORRIES!!!
Dikke kus! -
05 Februari 2005 - 02:48
Ivar:
eej kleine, kom net uti speakers en helaas heb je geen internet..nu tenminste..anders ahdden we nu kunnen msn-en..gezellig..speakers was niet zo leuk, weinig bekenden..ja niks aan te doen..veel plezier bij t zwembad kus van ivar