Bijna Down Under!!! - Reisverslag uit Schipluiden, Nederland van Nienke Vette - WaarBenJij.nu Bijna Down Under!!! - Reisverslag uit Schipluiden, Nederland van Nienke Vette - WaarBenJij.nu

Bijna Down Under!!!

Door: Nienke

Blijf op de hoogte en volg Nienke

14 Januari 2005 | Nederland, Schipluiden

Hallo lieve mensen!

Zoals de meesten van jullie waarschijnlijk wel weten, ga ik 30 januari voor een half jaar naar Australie. Ik ga daar samen met Rosie, Denise en Jelle studeren aan een universiteit in Sydney (University of Technology Sydney).
Maar verder ga ik daar natuurlijk nog een heleboel andere leuke dingen doen! Ik ga bijvoorbeeld na ongeveer 4 maanden 1,5 maand reizen. Als je wil weten wat die Nienke allemaal uitspookt aan de andere kant van de wereld, kun je dus op deze site kijken (jaja Nienke met een site wie had dat kunnen denken!)en natuurlijk reageren!
Mailen kan natuurlijk ook (nienke_dv@hotmail.com),ik wil natuurlijk wel op de hoogte gehouden worden van de dingen die hier gebeuren haha!

Liefs Nien

• 14 Januari 2005 - 11:02

Nien:

Nou Lieve mensen... reageren maar zou ik zeggen!! Gezellig!!!
    xxx nien

• 14 Januari 2005 - 11:47

Emiel:

Na cassie nu ook nienepien met een eigen site. Vet dan. Dat er nog maar veel nieuws, fotoos, audio-fragmenten en films mogen volgens. Latertjes!

• 14 Januari 2005 - 15:06

Willemmm:

hee lieve nien!
    leuk idee, een eigen site! zelf bedacht?? ;)
    ben benieuwd naar al je spannende verhalen e.d. die je erop gaat zetten!!!

kus, willem

• 14 Januari 2005 - 15:41

Roel:

Hey Nienke, nou veel succes met je studie down underen uiteraard veel plezier daar. Ik zal deze site bij mn bookmarks zetten, kan ik zo nu en dan is je foto\'s e.d. checken!

Groeten,
    Roel...

• 14 Januari 2005 - 17:32

Dewi:

Hey Nien,
    Heel veel plezier natuurlijk!! Ik ga je site in de gaten houden om al je spannende verhalen te kunnen lezen!!
    xxx

• 14 Januari 2005 - 19:06

An:

Hee Nien!! Nou veel plezier in Australiaaa..! XX An

• 14 Januari 2005 - 19:24

Edwin:

Hoi Nien,

Leuk je eigen site! zal hem regelmatig bekijken om de laatste nieuwtjes from Down Under te lezen...
    Greetz.. Edwin

• 15 Januari 2005 - 13:32

Eef Peef:

hee nienpien, haha ja jij met een site..nooit gedacht nee... hehe
    God wat zal je ons missen zeg.. ongeloofelijk! maar wij jouw ook hoor! haha, kom je tussentijds ff terug?;)xxxxx van het aller liefste meisje van delfT!..(Nee myrth dat ben ik)!!!!! lekker puh uh

• 16 Januari 2005 - 19:52

Myrthe:

Jawoor Eef.. jij?! Pff... misschien de beste in feestjes geven! Maar Nien, ben hier voor jou hoor :) Ik kan niet wachten tot je weg bent en ik AL je verhalen hier kan lezen haha :) Nee nien, ga je missen net zo erg als jij mij hebt gemist!! xxx

• 17 Januari 2005 - 15:53

Mars:

He nien!Heeeel veel plezier daar...beetje uitkijken daar! en neem je een leuke kangeroetje mee voor me? Kusss

• 17 Januari 2005 - 19:58

Nien:

Myrt dan ga je me heeel erg missen want ik heb jou ook heeeeeeel erg gemist ;) hahaha
    Lieve mensjes.. het was wel helemaal leuk he zaterdag!!? Ik hoop dat het a.s. vrijdag net zo leuk wordt! Alleen iets minder katertje misschien hahaha dikke suk Nien

• 17 Januari 2005 - 19:59

Nien:

Wil je geen Koala mars?? haha zijn ook leuk hoor!x

• 18 Januari 2005 - 12:15

Ferry:

Alvast heel veel plezier Nien, gaat vast wel goed komen. Ook ik zal je site natuurlijk regelmatig met een bezoekje vereren. Maar, hoho, je ben nog niet weg hè. Eerst nog een leuk feest komende vrijdag!!!!

• 19 Januari 2005 - 11:30

Lies:

hee nieeeeen!! ik heb zin in je feesstje!!
    kussieeee

• 19 Januari 2005 - 12:52

Willem:

jaaaaa ik oooook!!!!!!

• 19 Januari 2005 - 17:09

Manja:

Yooo Nien,
    Gaaf hoor zo\'n site, ik ben trots op je!!K heb helemaal zin je party, k ga nog een heel spannend kado kopen ;)

• 20 Januari 2005 - 04:19

Gearz:

Nien, uiteraard ga je mij het meest missen :P

Have fun met me zusje, roos en jel..

www.denisedownunder.tk

• 20 Januari 2005 - 14:45

Denise**:

Waar blijven in godsnaam al mijn berichtjes?!? Ik heb al 2x als eerste in je G-book geschreven maar ze verdwijnen iedere keer.. Nouja daar gaan we weer, we gaan er echt een super tijd van maken, ik zeg Surfdudes here we come! YEAH! Ps. laten we het vrijdag net zo leuk maken als mijn feestje was zat. :) Wieehoeeeee

• 21 Januari 2005 - 18:45

Nien:

Lieve mensen, ik heb er helemaal zin in vanavond!! De wijn en het bier staat al koud hoor... Laatste keer Speakers!! Dat moet gevierd worden ;)!
    xx

• 22 Januari 2005 - 05:08

Casper:

Ha die Nien, ik wens jou vanuit het winterse Pittsburgh een goede reis toe en je zult het ongetwijfeld naar je zin krijgen. Je moet echter nog wel wat doen aan je website om natuurlijk die van mij te kunnen evenaarden;)

• 22 Januari 2005 - 11:45

Eef En Nien:

hoi pipeloi!! hier een brak stelletje zuipschuiten! Het was weer gezellig!..zo te voelen.. haha. Maar daar hebben we wat op gevonden! een watertank aan de muur bouwen met een slangetje eraan, zodat je liggend kan drinken :)
    *nien ik ga je wel missen hoor als je niet naast me ligt, moet ik weer met arie lepellepel. :)
    #ja eef je kan niet alles hebben.. even volhouden, duurt maar een halfjaar!
    *Dan gaan we toch gewoon afstands lepelen???
    #ja hoor eef, weer es wat anders.. dan zonder koppijn haha!
    *ajuparapluj!
    mensen die gisteren in speakers waren, bedankt voor het lachen! en een prettige voortzetting!.:)

• 23 Januari 2005 - 18:01

Manon:

Ej sgat...;)
    K mis je nu al en je bent nog niet eens weg...:\'( Wel die leuke foto\'s van ons op deze cute site zetten....:D was te gek! Ik zal nog even kijken of ik de link van je site kan verbeteren...:D...Ik reageer...noujah..zal hier veel op kijken,, voeg \'m toe aan m\'n favorieten...

(K)jes je allerliefste ;) Nichtje Manon

• 25 Januari 2005 - 19:54

Gitta:

hoi nienepien,je site uitgebreid bekeken leuk hoor. we willen wel op de hoogte blijven van al jou belevenissen,veel plezier liefs de hoppies

• 27 Januari 2005 - 20:47

Dewi:

Hey Nien.... Voor de aller aller aller laatste keer..(haha hoe vaak hebben we dat al gezegt?!)heel veel plezier!! Ik vond je "ontvoering erg gezellig vanavond! "Dikke Smakkerd

• 28 Januari 2005 - 09:48

Nien:

Meiden nog bedankt voor gisteravond, was echt GEWELDIG!! Heel erg lief...Ik zal jullie heeel erg missen allemaal!!
    Liefs

• 28 Januari 2005 - 12:05

Leonie:

Heej Nienke, onwijs veel plezier daar in Australië! Zet maar veel foto's op de site, dan kan ik een beetje mee genieten. XX Leonie

• 29 Januari 2005 - 18:05

Rick:

Nienepien, wil je een beetje op m'n vriendinnetje Denise passen? En natuurlijk ook op jezelf!

Veel plezier aldaar,
    Rick

• 29 Januari 2005 - 21:22

Sjaak:

Hoi Nien nog ff dan is het zoveer , Heel veel plezier daar down under

• 30 Januari 2005 - 17:47

Manja:

Heeej nien!
    Ik schrijf dit berichtje terwijl jij in het vliegtuig zit, spannend hoor! Heeeel veeeel plezier daar en ik kijk uit naar je eerste verhaal op deze site.....dan zullen wij (toch mensen) ook wat leuke verhalen (bijvoorbeeld over speakers) erop zetten, hahahaha
    xxx man

• 30 Januari 2005 - 20:32

Marja:

He Nien, ik schrijf dit op zondagavond. Het idee dat jij nu nog in het vliegtuig zit, lijkt mij eindeloos. Ik hoop dat je een goede vlucht hebt gehad.
    Ik wens je heel veel succes bij het zoeken van een kamer de eerste dagen en veel plezier.
    enne.... bedankt voor je lieve kaartje he.

• 31 Januari 2005 - 17:40

Willemieke:

hee lieve nien!!
    heb je een goeie vlucht gehad?
    we zijn vandaag terug gekomen van het weekend en wat hebben we je gemist!!!!! maar dat zeiden we natuurlijk allemaal al toen we dronken in eindhoven liepen zaterdagnacht haha! als je weer terug bent gaan we snel weer met z'n allen. Maar daar gaan we nog lang niet aan denken want we zijn eerst heeeeeel benieuwd naar alles wat jij daar allemaal meemaakt in het verre-verre australie! dus we wachten met *smart* op je eerste verslag van je spannende avonturen daar!!
    kus, willem